Reclaim & Unleash

Ontketenen | Herinneren | Ontdekken | Schijnen

IMG_2306 - kopie

Heb jij het verlangen om...

♥  te helen en genezen van trauma’s en schadelijke overtuigingen?

♥  oude patronen te doorbreken?

♥  jezelf emotioneel terug te vinden?

♥  een diepe verbinding met jezelf aan te gaan?

♥  je spirituele kant te ontdekken?

♥  blokkades en belemmeringen los te laten?

♥  je positieve essentie en kracht terug te krijgen?

♥  meer verbinding te voelen met jouw en dé natuur?

♥  je te verbinden met anderen in een sisterhood/community?

♥  meer zelfliefde te ervaren?

Ben jij er klaar voor om je licht te laten schijnen?

We maken allemaal dingen en gebeurtenissen mee in het leven. Het pad dat je bewandeld is vaak niet zonder obstakels. Kleine obstakels en grote obstakels. Soms kunnen de obstakels echter zo groot en uitdagend zijn dat het een blijvende indruk achterlaat. Dat kan zowel fysiek, mentaal als emotioneel zijn. 

We verliezen mensen. We ervaren pijn, teleurstelling en onbegrip. Soms worden we afhankelijk van een ander. In de liefde, in geld of in zelfwaarde. 
Het leven is niet altijd makkelijk. Op ten duur gaat iedereen op zoek naar zichzelf en wie ze in essentie zijn. Het pad naar spiritualiteit en zelfontwikkeling is niet eenvoudig. Weet dat JIJ de kracht en wijsheid in je hebt om te transformeren in de vrouw die jij wilt zijn!  


Alle mooiheid, moed, wijsheid en liefde zit binnen in jou! Je moet het alleen zien te vinden. 

Samen met jou bewandel ik je pad. We gaan terug in de tijd. We gaan wonden helen. We gaan obstakels opruimen en trauma’s verwerken. We gaan je baarmoeder helen zodat er weer volop ruimte is voor energie en zelfliefde. Het innerlijk kind laten spreken en je intuïtie aanwakkeren. 

Jij gaat ontdekken wie je bent en wie je wilt zijn.
Je gaat voelen hoe belangrijk jij bent voor deze wereld. 
Als vrouw. Als persoon. Als mens. Als dochter van een vrouw.

 

Ben jij toe aan de volgende stap in je leven?

Je houdt je al een tijdje bezig met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. 

Eigenlijk weet je allang dat er meer is, al lukt het je niet om daar écht bij te komen. Je hoofd en al je gedachtes nemen vaak de overhand in plaats van die diepere connectie met jezelf, je gevoel en intuïtie. Diep van binnen weet je dat je dingen anders wilt doen, alleen zet je niet de stappen die nodig zijn. Als je heel eerlijk bent weet je dat je vooral jezelf in de weg zit met belemmerende overtuigingen en gedachtes, zonder ze helemaal te kunnen plaatsen.

Je bent nieuwsgierig en staat open voor voor de volgende stap in je leven!

Een stap verder in je ontwikkeling. Het echte innerlijke werk doen zodat jij meer kan leven vanuit je intuïtie en balans. Klinkt vast te mooi om waar te zijn. Maar het kan! Stilstaan is vervagen. Ontwikkelen is transformatie. Ben jij bereid om die vrouw te worden die je eigenlijk altijd al wilde zijn? Zelfliefde is kijken naar de delen van onszelf waar we ons voor schamen en in plaats van die te negeren, er aandacht aan besteden. Dit noemen we ook wel schaduwwerk.Jezelf leren bevrijden van saboterende patronen en overtuigingen. Jezelf bevrijden van de lagen, de leugens, de maskers, de oordelen die je hebt gevormd om de illusie in stand te houden jezelf klein te houden.

Dan is de Reclaim & Unleash journey wat voor jou!

Tijdens dit traject gaan we onder andere aan de slag met:

Schaduwwerk

De diepte in om zo de stukken aan te kijken die jou belemmeren. Jouw eigen duisternis aankijken zodat je helen en transformeren.

Innerlijk kind

Terug naar de essentie. Het gewonde of verwaarloosde kind in jezelf hervinden en liefhebben.

Lichaamswerk

Weer in verbinding komen met je lijf en trauma's oplossen. Zodat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit.

Emoties & voelen

Voelen! Echt voelen! Jouw innerlijke raadgever en kompas. Je laten leiden en accepteren dat jij mag voelen!

BRTT & Breathwork - Trauma Release

Ademwerk & BRTT sessies gericht op het loslaten van trauma en spanning waarbij er door de barriere van de mind gegaan kan worden.

Coaching

Ik sta je persoonlijk bij op je reis. Ik hoor jou! Voel jou! Draag jou en zie jou! Dieper ingaan op de inzichten van de sessies en specifieke thema's die een rol spelen in je dagelijkse leven of die tijdens de sessie naar boven komen.

Ceremonies

Helende ceremonies en rituelen om te ervaren waar jouw passie ligt en antwoorden te krijgen op jouw vragen.

Chakra's

De energie in je lichaam weer laten stromen. Meer inzicht in blokkades krijgen en waar klachten vandaan komen.

Familie lijnen

Het opschonen van je familie lijn zodat jij puur en zuiver kan ZIJN wie jij bent.

Womb healing

In contact komen met je vrouwelijke creativiteit en sensualiteit en het verwijderen van trauma's en belemmeringen van je vrouwelijke essentie.

Innerlijk werk

Door middel van diverse behandelingen, theorie en coaching kan ik jou inspireren en motiveren om samen het diepere werk te verrichten rondom zelfliefde en acceptatie. De behandelingen die ik aanbied zijn gericht op het onderzoeken van ingeslopen gewoonten en conditioneringen die jou klein houden. Erkenning en acceptatie is altijd de eerste stap richting bewustzijn. Essentiële stappen in jouw persoonlijke reis, in lijn te komen met jouw hart, jouw lijf, jouw emoties, jouw wijsheid, jouw vrouw zijn, jouw natuurlijke essentie.

De behandelingen zijn veilig en effectief.  Ik zal je ontvangen in een super veilige ruimte waar je even niets hoeft, waar je mag ontspannen en ontvangen. De coaching gesprekken en behandelingen staan in het teken van muziek, begeleide meditaties, een luisterend oor en waardevolle en veilige ondersteuning van mijn kant. 

Ook gaan we gebruik maken van de heilige planten om het hart te openen en dieper in het proces te zakken, waarna ik jou begeleid door een innerlijke reis. Door middel van verschillende tools, starten we een interne zoektocht voor dieper contact met wie jij bent.

We go with the flow.

Alles mag er zijn, gewoon zoals het is!

Bijvoorbeeld: verdiepende vragen, meditatie, visualisatie, ademwerk, innerlijk kind werk, spiegelwerk, chakra’s, energetische heling en schaduwwerk.

 

Uiteraard is alles in overleg, jij doet alleen wat goed en veilig voelt voor jou.

Jij leidt, ik volg.

We gaan deze reis samen aan. Het allerbelangrijkste is dat jij je veilig en gedragen voelt. Tijdens behandelingen en ceremonies en gesprekken kunnen soms moeilijke en  pijnlijke stukken aan bod komen. Blokkades die loskomen, emoties die er uit willen. Het hoort er allemaal bij. Juist door alles te omarmen, kunnen we helen en groeien in ons proces.

Integratie is een belangrijk en onlosmakelijk verbonden onderdeel. Om die reden volgt er altijd een follow up.

Reclaim & Unleash journey?

Voor ambitieuze, bewuste vrouwen die diep van binnen voelen dat ze de wereld iets moois hebben te bieden. Voor de vrouwen die een leven willen creëren die bij hen past zónder zich langer tegen te laten houden door onzekerheid of wat anderen van ze vinden. Voor de vrouwen die willen meebewegen met de seizoenen en handelen vanuit hun intuïtie. Voor vrouwen die 

Een magische reis van 10 maanden om weer in verbinding te komen met wie je werkelijk bent, een prachtige ziel. Je bent hier om jouw gaven met de wereld te delen.

Je mag je weer gaan herinneren hoe krachtig jij bent. Hoe mooi je bent. Dat alles in jouw zit. 

De intentie van dit traject is om jouw te verbinden met jou zielsenergie, zodat je, vanuit goede aarding, de stappen kunt zetten die passen bij wie jij werkelijk bent.  Er zitten vaak allerlei lagen om ons heen. Lagen van trauma, overtuigingen, overgenomen energieën stukken van vorige levens. Deze lagen zorgen ervoor dat we niet volledig verbonden zijn met onze krachtige kern en het lastig vinden om ons licht met de wereld te delen. Deze lagen mogen stapje voor stapje geheeld worden.

Je mag JOUW pad gaan wandelen. En ik loop naast je!

Het Reclaim & Unleash traject is een samengesteld pakket bestaande uit diverse behandelingen, ceremonies, rituelen en gesprekken en een deel theorie. De basis gaat uit van holistische, energetische en sjamanistische principes. Je gaat je niet alleen verbinden met jezelf maar ook met andere gelijkgestemden in een sisterhood

Sisterhood

Naast je eigen proces en reis zal je je gaan verbinden met gelijkgestemde vrouwen.  Een sisterhood om elkaar te dragen en ondersteunen. Om gelijkheid en acceptatie te ervaren. Om te luisteren en gehoord te worden. 
Naast jouw eigen unieke persoonlijke ontwikkeling ga je ook samenkomen met andere vrouwen. Vrouwen in wie jij je kan herkennen en van wie je kan leren. Samen gaan we ervaringen delen, sharen, elkaar ondersteunen, met de seizoenen meebewegen en de jaarfeesten vieren. Samen gaan we onze krachten bundelen en staan! Voor elkaar. Naast elkaar. Met elkaar!

 

Waarom..?

Omdat jij dit verdient! Omdat jij het zo ontzettend waard bent. Omdat ik geloof dat het alles in jou zit! En omdat ik weet hoe het is om niet te durven/kunnen leven hoe jij dat wilt. Om elke dag te OVERleven in plaats van LEVEN! Om door de bomen het bos niet meer te kunnen zien. Om niet te geloven in je eigen kracht en niet te weten wat jouw pad is!
Stel jezelf voor hoe het zou zijn als jij…

 

♥  Die persoon in de spiegel volledig accepteert.

♥  Jouw mening laten horen ongeacht wat de maatschappij of omgeving van je verwacht.

♥  Keer op keer voor jezelf en jouw diepste verlangen kan kiezen.

♥  Los kan komen van hoe we ons zouden moeten gedragen en conditioneringen die ons zijn opgelegd door de maatschappij, opvoeding en omgeving.

♥  In liefdevolle zachtheid aandacht kan hebben voor jezelf.

♥  Eerlijk kan zijn over hoe je je voelt, eren wat er opkomt, jezelf troosten. Aandacht en liefde geven aan elke emotie die je voelt. De ups en downs. 

Believe in yourself and the magic will happen!

Aanbod

Een geweldige en transformerende reis van 8 maanden waarin jij je gaat verdiepen in de seizoenen, in je natuur, in je zielsmissie. Een magisch pad naar persoonlijke ontwikkeling waarbij je mag gaan ontdekken wie jij écht bent! Gedurende 8 maanden krijg je diverse lichaamswerk behandelingen, ga je deelnemen aan helende ceremonies en rituelen en ontvang je liefdevolle en professionele begeleiding.  Je ontvangt een enorme schat aan theorie in de vorm van een prachtig werkboek met opdrachten en een online leeromgeving. We gaan 8x bijeenkomen om de jaarfeesten te vieren op een prachtige locatie in Nederland. Samen met jou gaan we de diepere lagen van je ziel opzoeken! 

Jij gaat jezelf ontwikkelen en ik geef je de handvaten en tools om dit te doen.

In januari gaat de Reclaim & Unleash Journey van start. Er is plek voor 15 vrouwen die klaar zijn voor een transformatie. 
Twijfel je nog of dit traject wat voor jou is? Laten we vrijblijvend kennismaken of stuur een bericht voor meer info!
Voel jij een JA??
Dan verwelkom ik jou heel graag in de Reclaim & Unleash sisterhood!

Reclaim & Unleash

€1555,-

Veelgestelde vragen

Op 15 Januari starten we met een gezamenlijke initiatie dag waarbij we met elkaar kunnen kennismaken. Deze dag zal in het teken staan van de krachten bundelen en invoelen. Een stukje kwetsbaarheid laten zien en een prachtige ceremonie. 

Er zijn in totaal 8 live dagen waarbij we samen gaan komen om de jaarfeesten te vieren. Tijdens deze livedagen gaan we o.a ook de groepsessies en opdrachten doen. Het is fijn als je hier van te voren rekening mee kan houden ivm werk/gezin/etc. Het gaat om de volgende data:

 

 

Ook al weet ik zeker dat deze reis je zo ontzettend veel gaat opleveren begrijp ik heel goed dat het een flinke investering kan zijn. 
Het is daarom mogelijk om 2/3/4 termijnen te betalen. 

 

Dat kan beiden! Ik heb zelf de voorkeur voor persoonlijk afspreken en live sessies maar ik realiseer mij heel goed dat dat niet altijd even makkelijk is. Daarom kunnen de coachgesprekken ook online gehouden worden via Zoom. 
De behandelingen zullen wel altijd live zijn uiteraard. De 1:1 sessies plannen we samen in overleg. Dit kan zowel overdag, in de avonden of in de weekenden. 

Het is logisch dat je een goed overwogen keuze wilt maken en dat je hier de tijd voor wilt nemen om te kijken of dit traject wat voor jou is. Je kan tot 2 januari instappen/opgeven. Hierna sluiten de deuren en ga ik met de praktische voorbereiding aan de slag. 

Op een prachtige mooie plek in een centrale gelegen plaats in Nederland. Het hof van moeder aarde genoemd. Midden in de natuur en schone fijne accomodatie.
De jaarfeesten zullen plaatsvinden in een yurt in zuid-holland!