Truffel ceremonie - Psilocybine reis

Ik geloof sterk in en werk graag samen met Moeder Aarde en alles wat de natuur te bieden heeft. Het is een manier van leven en om te herinneren waar we vandaan komen is enorm waardevol. Ik voel mij dan ook diep verbonden met de natuur. Dieren, Elementen, kruiden en zo ook Plantmedicijnen. Één van de plantmedicijnen is de truffel.

 

Wat zijn Truffels?

De truffel is het ondergrondse deel van een aantal specifieke soorten paddenstoelen. Ook wel Paddo’s of Magic shrooms genoemd. Het ondergrondse deel bevat, evenals de paddenstoel zelf, de stof psilocybine. Deze stof is o.a verantwoordelijk voor de werking van truffels. Het effect van Truffels is nagenoeg hetzelfde als van paddo’s. Er is echter één verschil en dat is dat Paddo’s sinds 2008 volgens de wet verboden zijn in Nederland maar de Truffel niet. Hierdoor is de Truffel steeds bekender en populairder geworden.

Psilocybine is een werkzame stof die van nature voorkomt in ongeveer 200 soorten paddenstoelen. Na inname van psilocybine zet je lichaam dit om in Psilocine. Psilocine heeft een sterke psychoactieve werking en is een cognitieve verbeteraar. Afhankelijk van de hoeveelheid Psilocybine die je nuttigt brengt het je in een andere staat van bewustzijn. Het effect houdt ongeveeer 2-6 uur lang aan.

Door de eeuwen heen wordt Psilocybine door vele inheemse volkeren over de hele wereld gebruikt voor rituelen, genezing, visioenen en transformatie. Grotschilderingen over het gebruik van Psilocybine bevattende paddenstoelen en truffels dateren van 9000 jaar geleden. Dit heilige plantmedicijn speelt dus al duizenden jaren een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de mens.

Truffels truffel ceremonie zelfliefde genezing heling psilocybine reis

Waarom een truffel ceremonie?

Een truffel ceremonie is de perfecte aangelegenheid om bezig te zijn met diep en intens innerlijk werk. Ze kunnen je helpen bij het ontwaken, therapeutische processen in gang zetten, het openen van je hart en ziel en je kracht weer vinden in jezelf. Transformatie begint altijd bij jou. Een reis met Truffels is een spirituele en persoonlijke ontdekkingstocht naar je ware intentie en zijn. Alles zit al in je, de Truffels helpen het je te vinden. Tijdens de truffelceremonie kun je de juiste inzichten krijgen om daarna je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Werk aan jezelf, dat is de beste investering die je kunt doen. Wanneer je je persoonlijk verder ontwikkelt of je eigen spirituele  pad bewandelt, zal je merken dat je meer zelfliefde krijgt. Hierdoor ben je in staat om dichter bij jezelf te blijven, je minder aantrekt van de maatschappij of andere mensen en daardoor meer uit het leven kunt halen. Het verkleint je ego. Je bent goed zoals je bent! 

 

 

 

Wanneer een truffelceremonie?

Truffels in combinatie met bepaalde levensstijl aanpassingen is een holistische aanpak waarbij het lichaam en de geest gaan samenwerken. Hierdoor kunnen psychische klachten als fysieke klachten verdwijnen. Ook kan een psilocybine reis je helpen bij het gevoel van weinig zelfliefde en/of moeilijke relaties ten opzichte van een liefdespartner, gezin of zakelijk.

Wanneer je psilocybine in hogere doseringen tot je neemt heeft dat met name een bijzonder effect op je geest. Je ‘ego’ waar veel mensen in vast blijven zitten, wordt minder aanwezig. Datgeen wat je normaal onrustig en angstig maakt of wat je jezelf hebt aangeleerd in het kader van zelfbehoud, vervalt. Minder hoofd en meer voelen en simpelweg zijn. Een niet dominant aanwezig ego zorgt voor meer verbondenheid, minder depressieve gevoelens, meer serotonine aanmaak, minder stress en meer rust.

Dit betekent ook dat er, tijdens een een psilocybine reis veel emoties en onverwerkt verdriet naar boven kan komen die al langere tijd zijn onderdrukt. Juist het loskomen van deze oude pijnen maakt een truffelceremonie zo ontzettend waardevol. Het verminderd psychosomatische klachten en zorgt voor bevrijding van je ziel.

Truffels zijn met name zeer effectief bij het behandelen van:

>> Depressie
>> Burn Out

>> Sociale angst of onzekerheid

>> Verslavingen

>> PTSS

>> ADHD

>> Rouw en trauma verwerking

>> Onverwerkt verdriet

>> Bindingsangst

>> Levensvragen

Free yourself from your mental state and step into the magic

Ben jij of wil jij…

  • Iemand die zich graag verder en dieper wil ontwikkelen?
  • Diegene die graag het innerlijke pad wil bewandelen
  • Op zoek naar antwoorden zoals: “Wie ben ik?” “Wat wil ik?” en “Wat wil ik met mijn leven?”
  • Een nieuwe stap in je leven
  • Klaar voor verandering en transformatie
  • Meer leven vanuit flow en vertrouwen
  • Uit het hoofd. Weg met de EGO
  • Leven vanuit jouw essentie
  • Vastzittende emoties weer vrij kunnen laten stromen?
  • Je ware potentie vinden

 

 

Hoe ziet een Truffel ceremonie eruit?

Een truffelceremonie begint altijd met een uitgebreide intake. Dit is belangrijk om te weten te komen wat je intentie is en of een truffelceremonie ook echt een match gaat zijn met hetgeen wat jij nodig hebt.

Tijdens de ceremonie ben je in een veilige en sfeervolle setting en bevindt je je in een fijne ruimte met de juiste energie. Ik vertel je na binnenkomst, onder het genot van een kop thee, hoe de dag gaat verlopen en wat je kunt verwachten. We beginnen de ceremonie pas wanneer jij daar aan toe bent. Uiteraard is er altijd ruimte voor vragen! Een truffelceremonie is vaak spannend voor de 1e keer. Dit is heel logisch en dat mag!

De ceremonie is 1 op 1 of in groepen van maximaal 4 personen . Alles is energie en trilling. Om die reden werk ik niet met grote groepen. Ik wil graag ieder persoon kunnen dragen en mijn volle focus en aandacht bij de individueel houden.  Belangrijke aspecten bij het gebruik van Psilocybine zijn de omgeving, de sfeer die een gevoel van veiligheid geeft en een begeleider die vertrouwen wekt.

Vooraf bespreken we de verwachtingen, ideeën en gevoelens. De beste ervaringen ontstaan wanneer je jezelf kan overgeven, op een nieuwsgierige manier ermee kan omgaan. Wanneer er een duidelijke intentie wordt uitgesproken. De ceremonie zal worden ondersteund met muziek, klank en geur. Enige tijd na een sessie is er mogelijkheid voor een integratiegesprek. De ervaringen uit een sessie werken daarna door en hebben tijd nodig om binnen jou een plek te vinden. Het kan ook vragen oproepen. Om die reden is integratie een vast onderdeel van de truffelceremonies die ik begeleid. 

 

Integratie

Na afloop van de truffel cermonie vindt er een evaluatie gesprek plaats. Tijdens een truffel ceremonie ontstaan er vaak nieuwe inzichten en lessen. Deze worden de dagen na de ceremonie in je onderbewustzijn vastgezet. De waarheid van je nieuwe inzichten zul je nooit meer vergeten omdat het tot een innerlijk weten is geworden. Nieuwe objectieve denkposities geven je de ruimte tot het maken van nieuwe keuzes en ervaringen. Daardoor kunnen er in het brein nieuwe neurologische routes ontstaan en nieuw gedrag blijft hangen zodat het als het ware een tweede natuur wordt.

Maar nieuwe helende inzichten vragen geduld en toewijding om in je body/mind systeem geïntegreerd te worden. Dit gebeurt in de dagen/weken na de ceremonie. Angst en patronen liggen diep in onze lichaamscellen en het onderbewustzijn. Deze zullen langzamerhand gaan verdwijnen en plaatsmaken voor nieuwe positieve gedachten. Zie het als een soort angstig en dwingend innerlijk kind dat je tot een volwassener versie wil transformeren. Een volwassen egosysteem is dienstbaar aan je hart en ziel!

Integratie is enorm nuttig en een vast onderdeel van de begeleiding zodat ook jij jezelf op de juiste manier kan gaan zien en vinden. 

Truffel Ceremonie (Privé)

166,-

Truffel ceremonie (Groep)

133,-