Rite van de Baarmoeder
(Rite of the Womb)
Womb Healing

Wat is de Rite van de Baarmoeder?

De Rite van de baarmoeder is een prachtig ritueel dat is ontstaan in Zuid-Amerika en zich inmiddels aan het verspreiden is over de hele wereld.

De naam 13de Rite of the Womb van de Munay Ki verwijst naar de menstruatiecyclus van de 13 manen van een vrouw. Deze 13de inwijding komt uit de lineage van de school van The Four Winds.

Het is een prachtig en krachtig ritueel waarin je loslaat wat niet meer bij je past. En waarin je contact maakt met je innerlijke grootsheid en verlangens.

De 13de Rite van de Munay Ki is een liefdevol geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd, deze collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk bewust of onbewust pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders en oermoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we pijn, angst of trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.

Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is.
Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

Kom weer in contact met je baarmoeder!

Wanneer vrouwen niet in contact staan met hun buik en baarmoeder, dan uit zich dat op verschillende manieren zoals pijnen en leef je niet het leven dat je graag zou willen leven. Je zult waarschijnlijk meer stress dan gewoonlijk ervaren. Je bent mogelijk niet verbonden met jezelf en je bent vooral bezig met anderen en het oplossen van allerlei situaties. Dit kan zich onder andere uiten in onderdanig gedrag, aanpassen, verdwijnen. Of juist dominantie, starheid, egocentrisme. Je zit in een leven dat eigenlijk niet bij jou past. Je leven doet pijn. En die pijn, spanning, boosheid en verdriet, worden allemaal opgeslagen in je baarmoeder. Dat is de reden waarom je daar eigenlijk niet naar toe wil. Maar het is juist ook de plek van jouw kracht, wijsheid en levensenergie! Een magische plek dus, onze baarmoeder!

Rite van de baarmoeder

Ben je er klaar voor om de Rite of the Womb te ontvangen?
Wil je negatieve ervaringen en seksuele trauma’s loslaten om zo weer volledig in je vrouwelijke kracht te kunnen staan?
Wil je met zachtheid jouw baarmoeder weer in balans brengen?
Wil je jouw oerkracht weer voelen vol wijsheid en liefde? 
Wil jij een liefdevolle wedergeboorte van jouw vrouw-zijn?

Voor wie is de Rite van de Baarmoeder bedoeld?

De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

De Rite is voor alle vrouwen, dus ook (of juist) als je geen baarmoeder meer hebt. Vrouwen met of zonder kinderwens. Ook wanneer je nog niet menstrueert, ter voorbereiding op je zwangerschap, wanneer je niet in de overgang bent of wel in overgang zit en vrij wilt zijn van overgangsklachten.
Dit ritueel word van vrouw op vrouw gegeven om de verbinding met onze baarmoeder te versterken en om de verbinding met onze baarmoeder te helen en te omarmen.

We gaan op een zachte en natuurlijke manier en onder begeleiding van klanken en kruiden, contact maken met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maken we contact met datgene wat je wilt manifesteren. Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper(s). De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.

"De baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Met liefde en zachtheid deel ik deze mooie Rite. 

De baarmoeder is een plek van creatie en de geboorte van leven.
De baarmoeder is vrij van angst en pijn.
Na het losmaken van de pijn ontstaat er ruimte voor datgeen wat je wilt gaan manifesteren.

De Rite is voor alle vrouwen, jong en oud met en zonder baarmoeder.
We werken met de hartenergie, onze baarmoeders, bloemblaadjes, intentie, water en het krachtige element vuur. Voel de band met moeder aarde en grootmoeder maan.
De Rite duurt, afhankelijk van de setting, 2 tot 2,5 uur.

 

Als je de Rite hebt ontvangen en het na-ritueel hebt uitgevoerd kan je de Rite of the Womb gaan delen met andere vrouwen zodat vrouwen elkaar versterken door het delen van de vrouwelijke energie.

 

Rite of the Womb
(Groep)

40,-

Womb Healing
(Privé)

59,-