Cacao Bliss/Choco delight

Een liefdevolle en doelgerichte reis naar binnen en verbinden met de kracht van de natuur. Samen met andere mooie gelijke vrouwen, de elementen en de kracht van de plantmedicijnen. Plantmedicijnen zijn een gift van Moeder Aarde om weer in contact te komen met je hart, je onderbewustzijn en je innerlijke wijsheid.

Merk je dat jouw leven op bepaalde gebieden niet lekker stroomt? Of ervaar je steeds weer uitdagingen in het dagelijks leven? Heb je (lichamelijke) klachten die niet te herleiden zijn? Of misschien wil jij gewoon simpelweg die stap vooruit zetten in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording

 

Cacao Bliss

Cacao bliss zijn bonbons gemaakt van pure cacao met verschillende soorten plantmedicijnen (o.a psilocybine en Caapi) en kruiden (37 soorten kruiden). Ze geven je de optimale ervaring en mogelijkheid om tot je eigen kern en waarheid te komen. De deur tot je onderbewustzijn wordt geopend waardoor er processen in gang worden gezet die je kunnen helpen bij het beantwoorden van belangrijke (levens)vraagstukken en het verwerken van innerlijke struggles. Trauma healing, inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden, om meer zelfliefde te ontwikkelen en weer verbinding te krijgen met moeder natuur. Cacao Bliss maakt het mogelijk een diepere innerlijke reis te maken die je kan ondersteunen in je leven. Een Cacao Bliss ceremonie helpt je uit je hoofd te komen en verbinding te maken met je hart waarbij je ego even geen plek inneemt. Alles mag gezien en gehoord worden!

Waarom Cacao Bliss?

Soms helpt praten, therapie of coaching alleen niet voldoende om je antwoorden te geven op levensvragen of bij het verwerken van pijnstukken. Plantmedicijnen zoals Cacao Bliss of Truffels kunnen je daarbij helpen. Ze brengen je in contact met een dat deel in jou waar vaak je essentie verborgen ligt. Er worden deuren geopend om zo makkelijker in verbinding te komen met je hart & ziel. Weggestopte ervaringen, herinneringen en emoties komen aan de oppervlakte op een zachte manier, wat je in staat maakt om deze te verwerken. Hierdoor verleg je je grenzen en laat je (oude) angsten gemakkelijker los. Er ontstaat meer ruimte voor zelfliefde. De reden om te kiezen voor een Cacao Bliss ceremonie kan voor iedereen anders zijn en is een persoonlijke kwestie. Vaak voel je al langer de roep van plantmedicijnen of een bepaalde nieuwsgierigheid naar het onbekende.

 

Cacao Bliss ceremonie

In een ceremoniële setting kennismaken met Cacao Bliss heeft een aantal voordelen. Zo is er continu iemand (ik) aanwezig om de energie te bewaken en je te begeleiden tijdens je reis naar binnen. Daarnaast bewaar ik de rust en kun jij je makkelijker overgeven aan wat je wachten staat, wetende dat je volledig veilig bent en alles er mag zijn. Een Cacao Bliss ceremonie kan je inzichten, wijsheid, vreugde, confrontatie, vrede, emoties en visioenen geven. Zoals bij elk plantmedicijn geldt ook hiervoor:

Je krijgt niet altijd waar je op hoopt maar wel wat je nodig hebt. En dat kan op zijn beurt alweer een les zijn. Het belangrijkste is overgave & vertrouwen in het medicijn. Tijdens de ceremonie zal er gebruik worden gemaakt van muziek, soundhealing, heerlijke geuren en zal er continu liefdevolle begeleiding aanwezig zijn.

Only within yourself you can find your true essence!

Voor wie is Cacao Bliss geschikt?

Zoals bij elk plantmedicijn geldt ook bij de Cacao Bliss: Ze komen niet voor niks op je pad! Vaak is de eerste kennismaking, op wat voor manier dan ook, al het eerste signaal dat dit plantmedicijn iets voor jou kan betekenen. 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je verlangt ernaar om meer in verbinding te komen met jezelf
 • Je hebt veel over Plant Medicijnen gehoord en nu ben je nieuwsgierig geworden
 • Je wilt dichter bij jezelf komen om voluit te leven
 • Voel je je zoekende en ben je op zoek naar antwoorden?
 • Je wilt uit je hoofd komen, omdat je hierin vastloopt
 • Je hebt het gevoel dat er een andere missie op je staat te wachten en wilt ontdekken wat dat dan is?
 • Heb je het gevoel dat er meer is in jezelf en het leven?
 • Word je geroepen om eens naar binnen te keren met behulp van Plant Medicijnen?
 • Ben je op zoek naar wie je werkelijk bent?
 • Zit je niet zo lekker in je vel en bent benieuwd of Plant Medicijnen hierbij kunnen helpen
 • Je hebt wel eens overwogen Ayahuasca te doen, maar dat lijkt je te heftig?

 

Een Cacao Bliss ceremonie staat in het teken van..

Met behulp van dit heilige plantmedicijn een innerlijk reis maken naar jouw onderbewustzijn. Om vervolgens.. 

+ Meer zelfliefde voelen en ervaren.
+ Meer in je vrouwelijke energie zakken
+ Verbinding maken met jouw kern en levensenergie
+ Verbinden met gelijkgestemden vrouwen
+ Energetische blokkades doorbreken die jou er onbewust van weerhouden jouw mooiste leven te leven.
+ Intimiteit en veilige omgeving en persoonlijke begeleiding.

Cacao Bliss ceremonie (1:1)

188,-