Blog

In deze blog deel ik mijn visies, ideeën, tips en gedachten over alles waar ik mij in het dagelijkse leven mee bezig houd.

Soundhealing, klankschalen, concert, klanken, healing, tibetaans, Klankhealing, klankschaal massage

Soundhealing – Into Relaxation

In veel oude culturen wordt gebruik gemaakt van helende klanken in ceremonies of bijeenkomsten. De bekendste en meeste gebruikten zijn klankschalen en de gong. Al vanaf de 12e eeuw nemen deze bijzondere instrumenten een plek in tijdens meditaties, rituelen en ceremoniële doeleinden.

Lees de blog »
Choco Bliss, ceremonie, zelfliefde, innerlijke reis, ceremonie, plantmedicijnen, Rapé, truffels, psilocybine

Cacao Bliss – Magische bonbons

Een liefdevolle en doelgerichte reis naar binnen en verbinden met de kracht van de natuur. Samen met andere mooie gelijke vrouwen, de elementen en de kracht van de plantmedicijnen. Plantmedicijnen zijn een gift van Moeder Aarde om weer in contact te komen met je hart, je onderbewustzijn en je innerlijke wijsheid.

Lees de blog »
truffels, magic truffel, innerlijke reis, psilocybine, truffelceremonie, microdosing

Truffel ceremonie – Psilocybine reis

Plantmedicijnen zijn enorm krachtig, ze nemen je mee naar onbewuste lagen. Je kan fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel aangeraakt en geheeld worden. In die onbewuste lagen kan je diepe inzichten of antwoorden krijgen op vragen waar je al lange tijd mee loopt. Vooral Truffels begeleiden je naar diepste zelf!

Lees de blog »
yoni steam vaginaal stomen steaming kruiden stomen vagina

Yoni Steam

Een Yoni Steam is een weldaad voor elke vrouw. Of je nu een jonge vrouw bent, net moeder bent geworden of in de menopauze zit. Het stomen met diverse kruiden zorgt voor een afwisselende werking. Een yoni steam is een effectieve, fijne en zachte manier om te ontspannen en de gezondheid van de vagina te bevorderen.

Lees de blog »
breathwork, ademwerk, ademen, ademsessie, verbonden, zelfliefde, blokkades, energie, coach, trauma

Breathwork & Trauma release

Breathwork & Trauma Release is een methode die is ontworpen om door de vele lagen van lichaamspantsering heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

Lees de blog »

Vrouwencirkel

Een vrouwencirkel creëert een heilige band tussen alle aanwezige vrouwen waaruit soms nieuwe vriendschappen ontstaan. Een sisterhood. Wat kan je verwachten tijdens een cirkel?

Lees de blog »

Rite van de baarmoeder

De Rite van de baarmoeder is een prachtig ritueel dat is ontstaan in Zuid-Amerika. De naam 13de Rite of the Womb van de Munay Ki verwijst naar de menstruatiecyclus van de 13 manen van een vrouw

Lees de blog »

Cacao ceremonie

Bij een cacao ceremonie maak je door middel van een meditatie en het drinken van pure rauwe ceremoniële cacao een reis naar binnen. Naar je hart en je diepste kern.

Lees de blog »

Hypnobirthing

In de afgelopen eeuw is het natuurlijke proces van baren echter steeds meer gemedicaliseerd en in deze tegenwoordige tijd is het vertrouwen op het natuurlijke proces drastisch afgenomen.

Lees de blog »
Moxa therapie behandeling stuitligging zwangerschap

Moxa therapie (stuitligging)

Moxa Therapie is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en wordt vaak in één adem genoemd met acupunctuur maar kan ook prima als een losse behandeling worden gegeven.

Lees de blog »

Zwangerschapsmassage Lomi Lomi Hapai

Lomi Lomi Hapai is een traditioneel Hawaiiaanse massage gericht op zwangerschap. De massage gaat uit van holistische visie. Alle grepen zijn gericht op ontspanning en ondersteuning van zowel de moeder als het kindje (of kindjes) in de buik.

Lees de blog »

Rebozo Sluitingsritueel

Aan het einde van je kraamperiode is het fijn om weer terug te keren in je eigen lichaam. Doorgaans is na 40 dagen het vrouwelijk lichaam klaar om zich weer te sluiten.

Lees de blog »