Behandelingen

Energetisch | Holistisch | Kruiden & Plantmedicijnen | Massage

IMG_2306 - kopie

Heb jij het verlangen om..

♡ te helen en genezen van trauma’s en overtuigingen?
♡ oude patronen te doorbreken?
♡ jezelf emotioneel terug te vinden?
♡ een diepe verbinding met jezelf aan te gaan?
♡ je spirituele kant te (her)vinden?
♡ blokkades en belemmeringen los te laten?
♡ je positieve essentie en kracht terug te krijgen?
♡ meer verbinding te voelen met dé en jouw natuur?
♡ je te verbinden met anderen in een sisterhood/community?
♡ meer zelfliefde te ervaren?

 

Don’t fight the waves of life.

Learn how to surf them.

Ben jij er klaar voor om je licht te laten schijnen?

We maken allemaal dingen en gebeurtenissen mee in het leven. Het pad dat je bewandeld is vaak niet zonder obstakels. Kleine obstakels en grote obstakels. Soms kunnen de obstakels echter zo groot en uitdagend zijn dat het een blijvende indruk achterlaat. Dat kan zowel fysiek, mentaal als emotioneel zijn. 

We verliezen mensen. We ervaren pijn, teleurstelling en onbegrip. Soms worden we afhankelijk van een ander. In de liefde, in geld of in zelfwaarde. 
Het leven is niet altijd makkelijk. Op ten duur gaat iedereen op zoek naar zichzelf en wie ze in essentie zijn. Het pad naar spiritualiteit en zelfontwikkeling is niet eenvoudig. Weet dat JIJ de kracht en wijsheid in je hebt om te transformeren in de vrouw die jij wilt zijn!  


Alle mooiheid, moed, wijsheid en liefde zit binnen in jou! Je moet het alleen zien te vinden. 

Samen met jou bewandel ik je pad. We gaan terug in de tijd. We gaan wonden helen. We gaan obstakels opruimen en trauma’s verwerken. We gaan je baarmoeder helen zodat er weer volop ruimte is voor energie en zelfliefde. Het innerlijk kind laten spreken en je intuïtie aanwakkeren. 

Jij gaat ontdekken wie je bent en wie je wilt zijn.
Je gaat voelen hoe belangrijk jij bent voor deze wereld. 
Als vrouw. Als persoon. Als mens. Als dochter van een vrouw.

 

♥ Jij als vrouw bent uniek! ♥

 

Elke vrouw is uniek en daarnaast is geen mens hetzelfde. Om die reden geloof ik niet in een “one size fits all” werkwijze. Ik kijk, samen met jou, wat jij nodig hebt om door te kunnen en meer vat te krijgen op je leven. We inventariseren waar jij tegen aan loopt en hoe ik jou het beste kan begeleiden op jouw pad naar een lichter en vrijer leven. Alle behandelingen en coach trajecten hebben een holistische benadering. 

Dat wil zeggen dat ik je lichaam en geest als één geheel zie in plaats van twee op zichzelf staande systemen. 

 

♥ Jij kan dit! ♥

Innerlijk werk

Door middel van diverse behandelingen of coaching kan ik jou inspireren en motiveren om samen het diepere werk te verrichten rondom zelfliefde en acceptatie. De behandelingen die ik aanbied zijn gericht op het onderzoeken van ingeslopen gewoonten en conditioneringen die jou klein houden. Erkenning en acceptatie is altijd de eerste stap richting bewustzijn. Essentiële stappen in jouw persoonlijke reis, in lijn te komen met jouw hart, jouw lijf, jouw emoties, jouw wijsheid, jouw vrouw zijn, jouw natuurlijke essentie.

De behandelingen zijn veilig en effectief.  Je komt aan in een super veilige ruimte waar je even niets hoeft, waar je mag ontspannen en ontvangen. De coaching gesprekken en behandelingen staan in het teken van muziek, begeleide meditaties, een luisterend oor en waardevolle en veilige ondersteuning van mijn kant. 

We maken gebruik van de heilige planten om het hart te openen, dieper in proces te zakken, waarna ik jou begeleid door een innerlijke reis. Door middel van verschillende tools, starten we een interne zoektocht voor dieper contact met wie jij bent.

We go with the flow.

Alles mag er zijn, gewoon zoals het is!

Bijvoorbeeld: verdiepende vragen, meditatie, visualisatie, ademwerk, innerlijk kind werk, spiegelwerk, chakra’s, energetische heling en schaduwwerk.

 

Uiteraard is alles in overleg, jij doet alleen wat goed en veilig voelt voor jou.

Jij leidt, ik volg.

We gaan deze reis samen aan. Het allerbelangrijkste is dat jij je veilig en gedragen voelt. Tijdens behandelingen en ceremonies en gesprekken kunnen soms moeilijke en  pijnlijke stukken aan bod komen. Blokkades die loskomen, emoties die er uit willen. Het hoort er allemaal bij. Juist door alles te omarmen, kunnen we helen en groeien in ons proces.

Integratie is een belangrijk en onlosmakelijk verbonden onderdeel. Om die reden volgt er altijd een follow up.

Holistisch, energetisch en sjamanistisch lichaamswerk

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op holistische, energetische en sjamanistische principes. Dat wil zeggen dat ik het lichaam en de geest als één geheel, werk met plantmedicijnen, de kracht van de natuur en op zielsniveau.  

Het sjamanisme is één van de oudste vormen van heling en  is een levenswijze. Sjamanen geloven dat de oorzaak van ziektes en kwalen een spirituele of emotionele disbalans is. Dit wordt tevens vanuit het holisme ondersteund. Lichaamswerk is gebaseerd op het herstellen van die balans. Onderdrukte pijn, stress, angst of woede kan zich fysiek gaan uiten. Wanneer de balans kan worden hersteld verdwijnen de klachten! Het is bijna een wonderbaarlijk iets terwijl het in feite heel logisch is. Ik maak gebruik van oeroude technieken om lichaam en geest te herstellen. Zoals klanken, zang, energie en aroma. De herhalende klanken en specifieke trillingen/prikkels brengen je in een wijdere staat van bewustzijn en geven diepe ontspanning. Deze bewustzijnsstaat geeft je toegang tot andere informatie en mogelijkheden. 

Je kunt door deze technieken antwoorden en inzicht krijgen in alles wat je wilt. Het geeft je genezing en kracht.

 

Moxa therapie is een oude Chinese methode van helen. Door middel van verwarming met Moxa wordt de chi doorstroming bevordert van acupressuur punten en de meridianen. Tevens helpt dit om meer balans te creëren in de Chakra’s. (Ook toepasbaar als behandeling bij stuitligging)

Een zwangerschapsmassage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die je ervaart verminderen. Zo kan er onzekerheid, spanningen en angst voor bijvoorbeeld de bevalling zijn of zit je gewoon niet lekker in je vel. 

Een yoni steam is een stoombad voor je vagina & baarmoeder. Het is een eeuwenoude traditie ter ondersteuning van/bij onder andere de vruchtbaarheid, menstruatiepijn, hormonale disbalans en om heling te bevorderen na een bevalling.