Nova-Vie

Holistisch & Sjamanistisch Lichaamswerk

Ceremonies | Ademwerk & BRTT | Coaching |

Samen voor nieuw leven en transformatie.

Een vrouw die in haar kracht staat, in verbinding is met zichzelf en vanuit haar hart en intuïtie kan handelen, voelen en zijn.

Dat is mijn doel!

Met een brede kennis op het gebied van het vrouwelijk lichaam begeleid ik jou met veel liefde, zachtheid en vanuit een holistische visie. 

WhatsApp Image 2023-01-02 at 17.32.18

Welkom bij Nova-Vie

Mijn naam is Daphne en het is mijn missie om vrouwen weer terug in hun kracht te zetten, te verbinden en te laten leven vanuit intuïtie. 

Ik geef holistische begeleiding en coaching aan vrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat het lichaam, ziel en geest één zijn en dat een holistische benadering een positief effect heeft op onze gezondheid.

Als coach, ceremonieel/procesbegeleider en space holder breng ik vrouwen weer in contact met hun innerlijke wijsheid door middel van ceremonies, vrouwencirkels en lichaamswerk. Hierbij maak ik gebruik van een combinatie van holistische & sjamanistische wijzen. 

blad (150 x 150 px)

Ceremonies

Bekijk mijn agenda voor ceremonies en andere events die ik geef. Ik bied onder andere aan: de Rite van de Baarmoeder,  Breathwork & Trauma Release sessies, cacao ceremonies en vrouwencirkels. 

—picscut—decoration round white flowers decorative_MzIyMDY3

Ademwerk & BRTT

Ademwerk heeft een bijzonder positief effect op zowel persoonlijk, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Ademwerk werkt helend bij diep gewortelde angsten, pijnstukken en gedrag zonder er woorden aan te hoeven geven.  

Zullen we kennismaken?

Ben je op zoek naar iemand die samen met jou je processen bewandeld, je bemoedigd en graag verder wilt ontwikkelen? Maar voel je ook dat je nog niet helemaal zeker bent waar je behoefte aan hebt of merk je dat je het spannend vindt om gelijk een traject in te stappen? Dat snap ik helemaal! Laten we eerst kennis maken om te kijken of we kunnen samenwerken en wat ik eventueel voor jou kan betekenen. Dat kan op verschillende manieren. 

→ Plan een kennismakingsgesprek in met mij

→ Bekijk mijn uitgebreide “over mij” pagina

→ Leer mij beter kennen en volg mij via Instagram

Daphne Nova Vie Doula Leiden

Reviews van vrouwen die je voorgingen!

Lianne
'Daphne is een fijn en rustig persoon met veel liefde voor het zorgen. Dat is aan alles te merken! Ik stond centraal in mijn wensen en er werd goed naar mij geluisterd. Daarnaast bezit ze over veel kennis wat mij juist erg aantrok. De begeleiding was top en ze gaat diep in op de onderwerpen. Ik voelde me hierdoor gedragen en zelfverzekerd. De massage is ook zeker een aanrader!'
Melissa
"Mijn tweede zwangerschap verliep niet geheel soepeltjes. Ik vond het pittig en had moeite met de zwaarte van de zwangerschap en een peuter. Ik besloot mezelf wat meer zelf tijd te geven en heb meerdere heerlijke massages en ontspanningssessies van Daphne gehad. Dit heeft mij er echt doorheen geholpen! Ik kwam echt weer even tot rust en kon thuis ook beter met de onrust omgaan. Daphne geeft nuttige mindfulness tips waar je veel mee kan."
Annemarie
Ik heb mijn 1e zwangerschap en bevalling als heel prettig en stressvrij ervaren, mede dankzij Daphne en haar kennis over o.a. de soms niet nodige medische ingrepen en soms ongerustmakende interventies. Ik kon altijd bij haar terecht als ik twijfels had over bepaalde onderzoeken. Haar tips over het kunnen van het vrouwelijk lichaam zorgden ervoor dat ik meer vertrouwen kreeg in mijn eigen lichaam, en heb hierdoor op een succesvolle manier mijn zoontje ter wereld mogen brengen. Haar zwangerschapsmassage is ook echt een aanrader, ik kwam helemaal tot rust en ik rook de hele avond nog heerlijk naar de zelfgemaakte massageolie. Tijdens de bevalling week Daphne niet van mijn zijde, stelde me op mijn gemak en moedigde me aan. De samenwerking met de verloskundige was heel goed, Daphne wist mijn wensen goed te overleggen met de verloskundige zodat ik daar geen omkijken naar had en me goed kon concentreren. Daphne, je bent een topper, dank je wel voor je steun en toeverlaat!
Ianthe
Op een wonderlijke plek in Voorhout heeft Daphne een oase voor zachte vrouwelijke energie gecreëerd. Niet wat je verwacht als je aanbelt op de deurbel van een autorijschool. Meteen vanaf het moment dat je haar ruimte binnenstapt biedt ze je de ruimte. En zo mocht ik een prachtige rite of womb beleven. Met twee andere mooie vrouwen, met ieder hun eigen proces. Er was ruimte voor alles. Daphne was zacht aanwezig op de achtergrond en veilig. Een stille kracht, zonder oordeel observerend, beschikbaar als nodig, tot die tijd in ruste. De rite deed mij veel, het zette me met beide benen op de grond, in mijn kracht en wow, wat was het heerlijk om de woorden vol overtuigd uit te kunnen spreken! Zo is het! En niet anders. Daphne, dank je wel. Ahe.
Lianne
Hele fijne liefdevolle cacao ceromonie gehad bij Daphne. Van tevoren contact met Daphne gehad en heeft verteld hoe het in zn gang zou gaan aangezien ik het best spannend vond de eerste keer. De ruimte waar de ceromonie werd gehouden was heel fijn en intiem. Heel rustgevend. Daphne begeleid je op een hele mooie fijne manier door de cacao ceromonie heen. Er kwamen toch voor mij hele mooie inzichten tijdens de meditatie naar voren voor mij. Veel dansen en genieten , vrij zijn! Ik vond het een hele mooie ceromonie . Zal hem zeker aanbevelen! Een hele mooie hartopener. Ik ga het zeker vaker doen bij Daphne. Dankjewel lieverd voor deze prachtige sessie!
Previous slide
Next slide